ik heb een verkeerd unpaid tollticket wat moet ik nu doen?

Vraag gesteld door ilonab op 17 augustus 2015

Hallo tijdens onze terugreis van italie na nederland is er bij de toll iets verkeerd gegaan. Wij hebben van een meneer een ticket gekregen voor waarschijnlijk een vrachtwagen. Wij waren met caravan en auto. Na de volgende tollpasage waar je de toll moet betalen is het helemaal verkeerd gegaan. De man in het hokje sprak geen engels waardoor wij nu met een unpaid toll ticket zitten van 110.10. Er staat verder geen gegens op behalve ons kenteken en dat je naar autostrade.it moet gaan om te betalen. Wij waren samen met nog een stel endeze reden achter ons en die moesten 19,30 betalen. Weet iemand wat ik nu moet doen?? Alvast bedankt! Groetjes ilona

Antwoord van David

ANWB Expert

U heeft een bedrag aan openstaande tol ontvangen dat hoger is dan u verwachtte. Dit omdat u waarschijnlijk de tariefklasse voor een vrachtwagen diende te betalen. 

U kunt navraag doen bij de betreffende instantie: Autostrade per l'Italia - Società per azioni, Via Alberto Bergamini 50, 00159 Roma, autostrade.it.

Informatie over tol en toltarieven en de hoogte van het juiste bedrag van het door u gereden traject vindt u op onze website:http://www.anwb.nl/vakantie/italie/informatie/tol.

 


***

 

 

 

Reactie van ilonab:

 

 

Ik heb niks ontvangen ik moet het nog betalen helaas.. maar bedankt voor de reactie.