Tussencamping Frankrijk

Vraag gesteld door een ANWB-lid op 21 mei 2020

Wij zoeken een tussencamping voor onze vakantie richting de Dordogne (Belves). Wij gaan met onze caravan. Voor ons is het superbelangrijk dat wij NIET op de ringwegen van Parijs terecht komen. Wij willen wel graag ter hoogte van Parijs een tussencamping maar waardoor wij dus niet in de buurt van de ringwegen kunnen komen (zeer nare ervaring gehad). Wij vinden het niet erg om daardoor flink om te rijden, we doen er toch 2 dagen over ;-).

Antwoord van Marlijn

ANWB Expert

U bent op zoek naar een tussencamping ter hoogte van Parijs voor uw vakantie in Frankrijk.

U kunt hiervoor de ANWB routeplanner gebruiken. U vult dan links de bestemming in en aan de rechterkant klikt u op 'Hotels & Campings'.  Als u dan inzoomt op uw route kunt u een hotel of camping zoeken langs de route. In uw geval kunt u dan het vinkje bij 'hotels' aan de rechterzijde uitzetten. En opteren voor 'campings voor onderweg'.

Ik weet niet wanneer u van plan bent met vakantie te gaan, maar momenteel is Frankrijk vanwege het coronavirus nog niet toegangelijk voor toeristen. Ik adviseer u het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse zaken goed in de gaten te houden. En daarnaast de ANWB corona reiswijzer. Daarin vindt u per land informatie over de maatregelen die specifiek in dat land gelden op de wegen, voor de accommodatie, bezienswaardigheden, in de horeca enz.