Apps

Vraag gesteld door L.W. Naudts op 19 mei 2019

Ik heb een mobiele telefoon om te telefoneren. Apps gebruik ik niet. Toch meen ik als platina lid recht te hebben op goed toegankelijke informatie, zoals een handzaam boekje met alle gegevens per land op een rijtje. Het enige alternatief lijkt zelf een lijst te maken, eindeloos zoeken op de site, pakken A4 afdrukken om mee te nemen en maar hopen dat alle info in de bundel zit. Heeft de ANWB een betere oplossing voor mensen die zich niet door Apple of Samsung willen laten sturen?

Antwoord van Cathy

ANWB Expert

De ANWB wil graag op alle mogelijke manieren haar leden zo goed mogelijk van dienst zijn. Gebruik van apps en mobiele diensten zijn in onze dienstverlening de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden, daar hebt u gelijk in. Ook omdat hier veel gebruik van wordt gemaakt en onze leden aangeven deze diensten te waarderen.

Echter voor het specifieke onderdeel waar u het over hebt, de landeninformatie, deze kunt u ook vinden op onze gratis routekaarten! De informatie op de gratis routekaarten is met name toegespitst op de informatie die u onderweg nodig hebt, zoals weginformatie, informatie over tol etc. De kaarten kunt op vertoon van uw lidmaatschapspas ophalen in een van onze winkels. De informatie die op de kaarten staat is dezelfde informatie die vroeger in het Handboek Europa stond. 

Ik wens u een prettige vakantie toe.