Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

5 expert vragen

 1. Fietsendrager op dissel

  Gevraagd op 24 juli 2019

  Wij horen tegenstrijdige berichten. We nemen 2 fietsen mee, voorop op de caravan dissel. Kan er nu wel of niet een fietshoes overheen?

 2. Past de ANWB dissel fietsendrager op mijn caravan?

  Gevraagd op 6 juli 2019

  Ik heb in de periode een vraag gesteld over een fietsendrager op de dissel van de caravan. Ik heb daar nog steeds geen antwoord op gekregen. Het gaat om een aanbieding van de ANWB of die fietsendrager geplaatst worden op de dissel van een Dethleffs Beduin Emotion uit 2007.

 3. Koffer op fietsenrek toegestaan

  Gevraagd op 11 juni 2019

  ​​​​​​​Ik heb een fietsendrager en wil daarop een koffer met spanbanden plaatsen voor extra bergruimte voor transport naar mijn vakantieadres Frankrijk. Van de RDW heb ik antwoord dat zo'n transport toegestaan is in Nederland. Wat zijn de regels voor Frankrijk , Italië, Duitsland en België?

 4. Gevarenbord fietsendrager

  Gevraagd op 16 mei 2019

  Is deze  achterop caravan in Frankrijk verplicht?

 5. Disseldruk Hobby 460 SFF

  Gevraagd op 17 februari 2019

  Voorjaar 2018 hebben we een nieuwe Hobby 460SFF caravan gekocht bij een dealer in Raamsdonksveer. We zijn er inmiddels 2x mee op vakantie geweest naar Spanje. We vinden het een heerlijke caravan als hij op 4 poten staat maar er mee rijden is een ander verhaal, deze Hobby heeft namelijk een extreem lage eigen kogeldruk slechts 12 Kg en daar kwamen we pas achter toen we caravan gingen gebruiken.