Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

4 expert vragen

 1. Reparatie voortent

  Gevraagd op 15 augustus 2019

  Mijn Bax voortent is bij de afgelopen storm gescheurd. Weten jullie een goed adres (omgeving Den Haag) om de tent te laten repareren?

 2. Pinnen

  Gevraagd op 12 augustus 2019

  Bij welke automaat kan ik het beste pinnen?

 3. Het gaat over de keuze van gasflessen aan boord van een zeiljacht

  Gevraagd op 13 april 2019

  Ik zou graag weten welk merk gassflessen in Frankrijk, Belgie, UK, Denemarken en Zweden algemeen inwisselbaar en vulbaar is. Ik overweeg om over te gaan op Propaan. Tot nu toe had ik 2 flessen Campinggaz van 2,75Kg aan boord bij me. Maar omdat het bij kouder weer in Scandinavië beter met propaan is en omdat Campinggaz slecht inwisselbaar is aldaar wil ik omschakelen. Maar ik merk dat Primagas en Benegas vooral Nederlands en Belgisch zijn. Is er een met Campinggas vergelijkbaar alternatief voor propaan?

 4. Maglite lamp

  Gevraagd op 28 februari 2019

  Er is veel onduidelijkheid op internet over het gebruik van een Maglite zaklamp. Ik heb een koper exemplaar met 3 grote batterijen erin. Wij gaan 3 maanden door Europa reizen en een goede zaklamp is geen overbodige luxe. Echter worden deze zaklampen soms als slagwapen aangemerkt. Aangezien wij door vele landen trekken is mijn vraag of mijn Maglite met 3 grote batterijen meegenomen mag worden op reis?