Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

247 expert vragen

 1. Milieusticker

  Gevraagd op 11 augustus 2019

  Is er een sticker die geldig is voor heel Europa? Wij reizen veel door Europa en als ik voor ieder afzonderlijk land een sticker nodig zou hebben, in combinatie met autobaanvignetten, heb ik een halve voorruit volgeplakt. Vandaar mijn vraag: is er 1 universele sticker?

 2. Milieusticker Frankrijk, brandstof type

  Gevraagd op 07 augustus 2019

  Ik wil milieusticker voor Frankrijkaanvragen via site Appeluing for enz.. bezine staat niet in overzicht Type of Fuel, ook niet het franse woord Essence.Wat moet ik binnen keuze mogelijk hebben kiezen. Er staat we diesel en gasoline, maar dat zijn toch twee woorden voor het zelfde?

 3. Milieusticker Normandië

  Gevraagd op 29 juli 2019

  Mijn auto is van 2012 en rijdt op dieselolie. Heb ik voor Normadië een milieusticker nodig? Welke sticker heb ik evt nodig?

 4. Milieuvignet personenauto Frankrijk

  Gevraagd op 28 juli 2019

  Waar koop ik een milieuvignet voor een autovakantie naar een camping in Frankrijk?

 5. Milieusticker

  Gevraagd op 24 juli 2019

  Wij gaan binnenkort naar Bretagne met de auto en rijden via het westen van Frankrijk. Ik heb alles gelezen over de sticker maar denk dan dat ik hem niet nodig zal hebben. Wij doen geen enkele plaats of route aan die vermeld staat op de site(s). Heb ik het bij juiste eind of zegt u ik adviseer u om er wel eentje aan te schaffen?

 6. Milieusticker Frankrijk

  Gevraagd op 18 juli 2019

  Wij gaan op vakantie naar de Vogezen. We vertrekken zondag (eerst naar België) en vanaf 25 juli naar Frankrijk. Vandaag begreep ik in de ANWB-winkel dat een milieusticker voor veel departementen/verplicht is. Op de site zie ik nu dat het 10 dagen kan duren voordat hij binnen is. Wat moet ik doen?

 7. Milieusticker Parijs

  Gevraagd op 18 juli 2019

  Ik ga morgen naar Parijs maar ik weet niet of ik een sticker nodig heb.. hoe kan ik dit nu het beste doen? Kan dit versneld?

 8. Vignet Duitsland

  Gevraagd op 18 juli 2019

  Vignet Duitsland nodig voor oldtimer ouder dan 40 jaar?

 9. Vignet auto

  Gevraagd op 18 juli 2019

  Onderstaande reactie hebben wij gekregen op onze vraag voor een vignet voor onze auto. Hoe nu verder?

 10. Milieusticker

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Ik ga met mijn auto naar tropical islands vlakbij Berlijn. Heb in dan een mileusticker nodig? En zoja welke? We overnachten 1 keer in Bad Nenndorf en 1 keer bij tropical islands. Voor de rest rijden we alleen.