Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

219 expert vragen

 1. Litihumaccu caravan

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Graag informatie over de lithiumaccu PowerXtreme X30. Geeft deze veel hitte af [extra warmte] in de caravan?

 2. Start niet na twee weken stilstaan

  Gevraagd op 09 juli 2019

  Ik heb een Hyundai i10 1.1 active cool 2009. Sinds dit jaar heb ik last dat de auto niet start na twee weken stilstaan dan is de accu leeg. Ik ben al bij de garage geweest die hebben de accu helemaal gecontroleerd en die was goed. Er wordt maar gezegt dat het komt dat ik te weinig rijd. Ik denk zelf dat het iets is dat mijn accu leeg trekt. De accu die er in zit is pas 2 jaar oud. Ik ga binnen kort weer naar de garage toe om het na te laten kijken hij start nu weer niet.

 3. Hoeveel kan een accu aan qua apparaten?

  Gevraagd op 08 juli 2019

  Binnenkort gaan we op vakantie en hebben we voor de kinderen dvd schermpjes gekocht. Deze werken op de 12V aansluiting van de auto.

 4. Caravankoelkast en autoaccu

  Gevraagd op 01 juli 2019

  Mijn BMW X3 schakelt  constante stroomdraad ( 10) af na 15 of 20 minuten. is dit voldoende om het leegtrekken van de accu door de caravankoelkast te voorkomen

 5. IMA pakket Honda Insight

  Gevraagd op 01 juli 2019

  Hoeveel kost een nieuw IMA pakket voor de Honda Insight?

 6. oorzaak uitval auto

  Gevraagd op 27 juni 2019

  Mjn Honda Civic van 1996 (210.000 km) heeft mij nooit in de steek gelaten. Sinds enkele weken echter valt hij regelmatig uit bij terugschakelen en afremmen naar een lager toerental(bijv. voor een stoplicht). Je kunt hem dan niet meteen weer starten, je krijgt de startmotor dan niet eens 1 keer rond.

 7. Garantie nieuwe accu

  Gevraagd op 22 juni 2019

  Ik heb een nieuwe anwb accu gekregen recent maar mijn auto wilde net niet starten (uiteindelijk met startkabels gedaan). Auto had 2 weken stilgestaan ivm vakantie: moet met een nieuwe accu prima kunnen. Graag wil ik de kwaliteit van de geplaatste accu laten checken en evt een vervanging want dit is niet zoals verwacht mag worden.

 8. Lege accu door te weinig rijden

  Gevraagd op 01 juni 2019

  Mijn schoonouders, hoogbejaard, bellen ons regelmatig omdat de accu van de auto weer eens leeg is. In het verleden is de accu al eens vernieuwd, maar na verloop van tijd ontstaat het probleem opnieuw. Simpelweg omdat men te weinig kilometers rijdt. Meer kilometers is geen optie. Is er een andere oplossing te verzinnen?

 9. Auto ontgrendelen met lege accu

  Gevraagd op 31 mei 2019

  Het is niet meer mogelijk om de auto in te komen nu de accu helemaal leeg is. Ook niet met de gewone sleutel in het slot v/d de auto. Hoe kan ik nu de auto inkomen? Het gaat om een Rover 75 V6 uit 2004. 

 10. Accu elektrische auto

  Gevraagd op 29 mei 2019

  Ik heb al diverse mensen horen beweren dat een accu van een elektrische auto na 4 jaar al kapot is. Klopt dit verhaal of is dit een fabel? er zijn fabrikanten die 8 jaar garantie geven op de accu. Ik zit te twijfelen om over te gaan naar elektrisch rijden of ik houd op een plug-in hybride. Wat is wijsheid?