onlangs hebben wij u de vraag gesteld of er bij het opzeggen van een huurcontract bij een stacaravan recht is op een vergoeding.

Vraag gesteld door Trupie op 17 januari 2018

zie bovenstaande vraag. Er is toen geantwoord dat er idd recht is op een vergoeding van 1482 euro ( wat we zelf ook al dachten ) als er een herstructurering plan is. Dit is er en de organisatie is ook aangesloten bij de recron. Dit hebben we bij recron nagevraagd. We hebben diverse keren geprobeerd telefonisch contact te krijgen, we hebben gemaild en een aangetekende brief gestuurd, maar men reageert nergens op. Wat kunnen we nu nog doen om toch onze vergoeding te krijgen ??

Antwoord van Annemieke

ANWB Expert

U heeft een vraag over de vergoeding die u kunt krijgen als u door een herstructurering van de camping weg moet.

Volgens de Recron voorwaarden heeft u recht op een vergoeding. De camping reageert echter niet op uw berichten, ook niet op uw aangetekende brief. Als de camping geen gehoor geeft raad ik u aan een laatste aangetekende brief te sturen waarin u een laatste termijn stelt voor een reactie en tevens aangeeft dat u na verloop van deze termijn deze zaak voor zult leggen aan de Geschillencommissie Recreatie. Hier kunt u heen als het een Recron camping betreft.

Informatie over de Geschillencommissie Recreatie vindt u op onze website.