boete Ibiza laden-lossen plek - 200 euro

Vraag gesteld door N.C. op 01 juni 2015

Op 9 mei heb ik een boete binnengekregen voor parkeren op een laden-lossen plek in Santa Eulalia Ibiza - voorval was begin september 2014. Het is een boete van 200 euro en er is mij geadviseerd deze asap te betalen. Ik ben de boete (het papier) kwijt en heb al alles geprobeerd: gekeken op www.dgt.es of ik kon mailen/ bellen. Gebeld met dgt op Ibiza - wordt niet opgenomen, gebeld met CJIB en die stuurde me naar Spaanse ambassade, gebeld met Nederlandse Ambassade op Mallorca (er is er geen op Ibiza) - geen gehoor. Ik wil graag een copy van de boete gemaild/opgestuurd krijgen, zodat ik kan betalen en verhoging kan voorkomen. Als ik het me goed herinner heb ik tot zo half juni de tijd. Hebben jullie een tip wat ik kan doen? Alvast hartelijk dank! Vriendelijke groet, N.Burgers

Antwoord van David

ANWB Expert

U heeft een boete ontvangen in verband met parkeren op een laden-lossen plek in Ibiza. U wenst een kopie te ontvangen van deze boete.

U kunt nog proberen een e-mail te sturen naar info@dgt.es met daarin het verzoek u een kopie toe te zenden. U kunt daarnaast gebruik maken van onze modelbrief, waarmee u verzoekt de IBAN en BIC te ontvangen.