Najaarsplaats

Vraag gesteld door Hestiel op 17 oktober 2018

Wij hebben een najaarsplaatsgeboekt op camping Hoogduin in cadzand. De medewerkster vertelde dat zij plaats 157 en 158 nog beschikbaar had voor plaats met hond. Na op de kaart gekeken te hebben hebben wij besloten voor plaats 158. Wat schets onze verbazing? In de order bevestiging staat er ineens een bedrag van 15 euro voor voorkeursplaats. Vindt dit verkapt prijs opvoeren. Dit komt omdat de plaats dan ook definitief voor ons is, vertelde de receptioniste. Als wij dat niet zouden doen, zouden wij bij aankomst alsnog een andere plaats aangewezen kunnen krijgen?

Antwoord van Michiel

ANWB Expert

De camping heeft zonder voorafgaande informatie € 15 in rekening gebracht voor uw voorkeurpelk van de geboekte najaarsplaats. U vraagt zich af wat u hier tegen kunt ondernemen.

Adviseer u schriftelijk uw beklag te doen bij de ondernemer. U had mogen verwachten dat de receptioniste u had geïnformeerd over bijkomende kosten ter zake een voorkeurplaats.

Wanneer de ondernemer uw klacht onderkent, neemt u wel het risico dat u alsnog een andere plaats krijgt toegewezen.

Geschillencommissie
Geschillen met een camping die lid is van de RECRON, kunt u ter beoordeling voorleggen aan de Geschillencommissie Recreatie.