Auto leeggestolen bij hotel in Frankrijk deel 2

Vraag gesteld door bolkenbaas op 27 juli 2016

Bedankt voor het eerste antwoord. Maar wij spreken geen Frans en ook geen Engels. Alle correspondentie is tot nu toe via een vertaalbureau vertaald, maar dat kost ook geld en de mensen zijn geen juristen natuurlijk. Ik zal mij elders opnieuw moeten verzekeren, want het vertrouwen in de Rabobank en Interpolis zijn natuurlijk totaal om zeep geholpen. Wellicht bij de ANWB en dat die de draad kunnen oppakken. Uiteraard moeten ook die kosten betaald worden, maar is de kans groter dat het geld uit Frankrijk binnenkomt.

Antwoord van David

ANWB Expert

Wij ontvangen u natuurlijk graag als nieuwe verzekerde bij de ANWB, maar als het gaat om een lopende zaak, dan zal een rechtsbijstandsverzekering deze niet behandelen. Dit zou betekenen dat mensen op het moment dat een geschil bestaat een verzekering afsluiten, en dit is daarom ook altijd uitgesloten in de voorwaarden.

Ik weet niet precies welke verzekering u bij de ANWB wenst af te sluiten, maar u kunt contact met ons opnemen via 088 - 269 2222 om alle mogelijkheden te bespreken en dan helpen we u graag verder.