Ik zoek informatie over het bedrijf ILC international uit Spanje

Vraag gesteld door elburg op 30 juli 2015

We hebben een boete voor fout parkeren in Fuengirola. Dat is juist. De bekeuring (30 euro) wordt geïnt door het bedrijf ILC internationaal. Hun schrijven roept vragen op. De datum van constatering in hun brief is een maand later dan de overtreding. Geboorteplaats is Postcode & woonplaats. Is dit een betrouwbaar bedrijf ? Kan ik gerust de boete betalen via hun, en op welke manier want er is geen credit-card en geen PayPal voorhanden, wat zij graag willen. Als je binnen 20 dagen betaald krijg je 5000 % korting. E-mail van ILC wordt niet beantwoord. De brief van ILC is wel ondertekend maar zonder bijbehorende naam.

Antwoord van David

ANWB Expert

U heeft een boete in verband met foutief parkeren ontvangen uit Spanje. Dit wordt gevorderd door het bedrijf ILC International. U vraagt of dit een betrouwbaar bedrijf is.

Ik heb geen informatie kunnen vinden over genoemd bedrijf. U kunt nog proberen contact op te nemen met de lokale autoriteiten en hierover navraag te doen. Op onze website vindt u een modelbrief om te verzoeken om een BIC en IBAN nummer.