claim na ongeval amerika

Vraag gesteld door hilaire op 03 februari 2016

ik heb okt 2014 ongeval in Amerika gehad, waarbij ik vanachter ben aangereden met mijn huurauto. Schuld door ander bekend en na paar maal contact te hebben gehad via een insurance claim bureau in Amerika een afkoop aangeboden gekregen. De vraag is hoeveel redelijk is. Na ongeval beetje last gehad van nek en dmv 18 behandelingen fysio verholpen en geen klachten meer. Nu hebben ze aangeboden, na inzage in de door mij gemaakte zorgkosten groot 1100$, het af te kopen voor 2.500$. Voor mij lastig om in te schatten of dit redelijk is wat ze aanbieden. Dus bij deze de vraag of de afkoop na 1,5 jaar ok is

Antwoord van David

ANWB Expert

U heeft in oktober 2014 een ongeluk gehad in de Verenigde Staten, waarbij de andere partij aansprakelijk was. Er wordt nu een bedrag aangeboden van 2500 dollar, u vraagt of dit redelijk is.

Ik kan niet beoordelen of dit bedrag afdoende is, hiervoor is dossierkennis vereist en specialistische kennis van het Amerikaanse recht. Omdat u goed geïnformeerd dient te worden in dergelijke zaken adviseer ik u contact op te nemen met de verkeersslachtofferslijn via: 088 269 7766 of bijvoorbeeld met Van Ameyde (https://www.vanameyde.com/nl/Page/385/schaderegeling-en-schade-expertise).