Afkoop eigen risico bij vervangend vervoer bij logixx

Vraag gesteld door Oktay op 16 februari 2015

Hallo,zit nu met een probleem,eind 2013 pech gehad kreeg een vervangend vervoer moest toen tekenen voor ontvangst maar heb niet geled op de kleine letters,eerder in september 2013 verhuisd blijkbaar niet doorgemeld mijn verhuizing dus logixx verzond de rekening naar oude adres ergens begin 2014 januari of februari kwam ik mijn oude buurman tegen die mij de brieven van logixx gaf en tot mijnverbazing openstaande rekening gelijk gebeld om te vragen waarom de rekening bleek dus dat het afkoop eigen risico is maar heb tot heden nooit voor hoeven te betalen via Anwb.
Achteraf toch weillen betalen maar logixx had het al uitbesteed aan een incasso,telefonisch deelde een personeel van logixx mij dat hij het gaat proberen om terug te trekken (flauwe kul ) natuurlijl en ik maakte het bedrag van ongeveer € 27 over op rekening vanlogixx maar het heefter uiteindelijk toegelijd dat hey via een duerwaarder bij de rechter is gekomen en hey bedrag is uitgelopen naar 350 euro .........(omdat ik ruzie kredg met mijn vrouw heb ik toen de datum van de rechtzaak over hethoofd gezien)
Zou heel graag een oplossing hiervoor zoeken alvast bedankt Oktay

Antwoord van Annemieke

ANWB Expert

Ik begrijp dat u een rekening niet heeft voldaan omdat u wegens een verhuizing geen rekening heeft ontvangen. Vervolgens zijn hier incasso kosten bij gekomen en is deze zaak zelfs aan de rechter voorgelegd. U bent door omstandigheden niet bij de zitting aanwezig geweest. U heeft hiermee al uw mogelijkheden om uw bezwaren aan te voeren laten verstijken. Ik kan u hier geen oplossing meer voor bieden.