facturering

Vraag gesteld door covert op 09 december 2017

Storing in electrisch systeem, diagnose bekabeling, accu. Gecontroleerd accu vervangen. Probleem doet zich weer voor, elec. slot en cylinder vervangen. Probleem doet zich weer voor, massa bij zekering kast ingebrand deze vervangen. probleem opgelost. Het eerst gedianoseerde was het probleem alle andere reparaties waren niet nodig. Probleem komt vaker voor bij meerdere types van dit merk en bij constatering is de rekening voor bmw. Wat moet ik volgens u betalen?

Antwoord van Marika

ANWB Expert

Aanvulling, de massa kabel is gemodificeerd en wordt extra geborgd middels een schroefje.***

Reactie van Marika Oliviera:

Om u van goed advies te kunnen voorzien zou ik u willen vragen of u een specifieke opdracht tot herstel hebt gegeven (bijvoorbeeld vervang de accu maar). Of hebt u aangegeven dat er een probleem is en dat het opgelost moet worden? Daarnaast zou ik graag naar het merk, bouwjaar en km-stand van de betreffende auto willen vragen.


Ik verneem graag meer van u.***

Reactie van covert:

Het is een bmw x1 2.8i van januari 2011. Na de eerste dianose is overlegd dat eerst de bekabeling onder dashboard gecontroleerd zou worden. Bekabeling volgens garage goed. Telefoon voor opdracht accu, als dat probleem is goed. Accu heb ik ook geaccepteerd. Daarna slot in overleg geaccepteerd. Uiteindelijk zoal eerder geschreven zat het toch in bekabeling.