Hoe vind ik een betrouwbare autoverhuurder in Griekenland?

Vraag gesteld door Armand007 op 04 september 2018

Ik wil bij aankomst in de haven van Kymi (Aliveri, Griekenland) met een huurauto naar Nea Makri (Attiki, Griekenland) rijden. De grote autoverhuurders zitten niet in deze dorpen en aangezien beide plekken een paar uur rijden van elkaar afzitten zullen lokale autoverhuurders ook geen optie zijn (we gaan niet via dezelfde route terug). Is iemand bekend met een Griekse autoverhuurder die door het land heen actief is? Of met een netwerk van lokale autoverhuurders? Misschien een register of keurmerk? (Ook andere suggesties zijn natuurlijk welkom.)

Antwoord van Cathy Lutgert

ANWB Expert

U wilt graag contact met een betrouwbare autoverhuurder in Griekenland? U kunt via de ANWB een auto huren daar bij Sunny cars:
https://www.anwb.nl/vakantie/griekenland/auto-huren
Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.