Naar artikel

Theaterspektakel Fanfare

Geniet van een complete avond uit met een driegangendiner en het theaterspektakel Fanfare op een unieke buitenlocatie in Giethoorn, geïnspireerd op de gelijknamige bioscoopfilm van 65 jaar geleden.

Theaterspektakel Fanfare

In de zomer van 2023 is Theaterspektakel Fanfare te zien op een unieke buitenlocatie in Giethoorn. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra van 65 jaar geleden. Met 2,6 miljoen bioscoopbezoekers is de film Fanfare nog altijd een van de succesvolste Nederlandse bioscoopfilms allertijden. Theaterspektakel Fanfare vertelt het verhaal over Fanfare Kunst & Vriendschap, 65 jaar later. Zal de geschiedenis zich herhalen?

Aan de rand van Giethoorn wordt een theater opgebouwd waarbij de pittoreske omgeving met grachten, slootjes, bruggen en riet gedekte daken het decor vormen. Theaterspektakel Fanfare vertelt een nieuw muzikaal verhaal, maar met beelden uit die film die iedereen zal herkennen: de koe die langs schuift op een bootje, een dirigent tussen de rondvliegende kippen en natuurlijk de fanfare die van ver al te horen is.

Compleet avondje uit inclusief driegangendiner

De tickets zijn inclusief een driegangendiner vooraf, zo wordt het een compleet avondje uit. De 7 deelnemende Gieterse restaurants hebben speciaal voor deze gelegenheid gezamenlijk een menu samengesteld. Bezoekers genieten dus in elk restaurant van hetzelfde driegangenmenu. De volgende restaurants doen mee: Restaurant De Grachthof, Restaurant De Rietstulp, Restaurant Hollands Venetië, Grandcafé Fanfare, Smit Giethoorn, De Witte Hoeve en Restaurant 141.