Naar artikel

Symphonic Times concert voor WarChild

€ 7,- korting

Na eerdere concerten in 2016 en 2019, wordt voor de 3e keer een benefietconcert georganiseerd voor WarChild in het World Forum Den Haag.

Symphonic Times concert voor War Child

Na eerdere concerten in 2016 en 2019, wordt voor de 3e  keer een benefietconcert georganiseerd voor WarChild in het World Forum, uitgevoerd door de Pink Floyd tribute band ‘Absolutely Floyd' en het Haags Studenten Symfonieorkest olv Arne Visser.

Met dit concert komen twee werelden – klassiek en rock – samen; het wordt het een unieke ervaring met uiteraard een overweldigende licht-, laser-, en videoshow; Alle herkenbare elementen van de originele nummers zijn met veel respect behouden. De setlist bevat een aantal nummers die nooit eerder live met een symfonieorkest zijn uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie over het concert.

Waarom WarChild?

Helaas is er slecht nieuws. Het aantal kinderen dat in conflictgebieden opgroeit, is met 15 procent gestegen naar maar liefst 230 miljoen. Vanwege de oorlog in Oekraïne wordt verwacht dat dit cijfer dramatisch zal toenemen. Daarnaast zijn er veel kinderen slachtoffer van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Daarom gaat War Child met nog meer toewijding en overtuiging hun werk doen. Dat is meer dan ooit noodzakelijk. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Per verkocht Ticket wordt minimaal € 5 overgemaakt aan WarChild. Klik hier voor meer informatie.
  • Het World Forum theater Den Haag beschikt over een eigen parkeergarage met voldoende plaatsen voor gasten van het theater (kosten € 3,75 per uur en € 14,- voor een dagkaart). Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Front Office en betaalautomaten. Een parkeerkaart kan niet gereserveerd worden. Klik hier voor meer informatie.
  • Het World Forum theater Den Haag streeft ernaar toegankelijk te zijn voor iedereen. Klik hier voor meer informatie.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Symphonic Times concert voor WarChild te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.