Naar artikel

TINA - De Tina Turner Musical

Beleef een muzikale reis van de 60’s, naar de 70’s tot de 90’s met de ‘The Queen of Rock-‘n-Roll’. Simply the Best! Alleen te zien in het Beatrix Theater. Boek snel!

TINA -De Tina Turner Musical is per 19 februari 2023 definitief gestopt. 

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het enige echte rauwe levensverhaal verhaal van Tina Turner, de vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. In TINA - De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’.

Tina Turner

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

Musical Awards 2022

TINA - De Tina Turner Musical kreeg maar liefst 7 nominaties voor de Musical Awards 2022 en hoofdrolspeelster Nyassa Alberta won de award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol.