Naar artikel

Les Miserables

€ 10,- korting

Les Misérables is te zien in het World Forum Theater van 28 mei t/m 11 juni.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Les Misérables  

Les Misérables

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zicht te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden? Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Geschreven door Victor Hugo. Een musical die je gezien moet hebben met o.a. Freek Bartels, Milan van Waardenburg en Vajèn van den Bosch. 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Les Miserables in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor Les Miserables met € 10,- korting op alle rangen die bij Eventim boekbaar zijn. Mocht je tijdens het bestellen vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Les Misérables  

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Informatie over parkeren bij het World Forum Den haag vind je hier.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het World Forum Den Haag te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: Deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels