Naar artikel

Residentie Orkest Nieuwjaarsconcert

25% korting

Het Residentie Orkest opent het nieuwe jaar feestelijk met heerlijke melodieën van Mozart.

Champagne, oliebollen en muzikaal vuurwerk!

Een avond vol muzikale hoogtepunten met graag geziene gastsopraan Louise Kemény en Raoul Steffani, dé Nederlandse bariton van het moment en in 2023 winnaar van de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs. Ook klinkt Mozarts allerlaatste symfonie: de machtige Jupitersymfonie. Een absoluut meesterwerk, genoemd naar de God van het licht en de stralende hemel. Een werk vol levensvreugde. Hoopvol als het nieuwe jaar. Geen mooiere traditie dan het vieren van het nieuwe jaar met het feestelijke Nieuwjaarsconcert van het Residentie Orkest. De vaste gastdirigent Richard Egarr staat met zijn tomeloze energie garant voor muzikaal vuurwerk. Ideaal voor het inluiden van het nieuwe jaar!

Richard Egarr dirigent 
Louise Kemény sopraan 
Raoul Steffani bariton
Mozart Operaduetten en -aria’s
Mozart Symfonie nr. 41 ‘Jupiter’

Programma:

19.15 uur – zaal open 
19.30 uur – starter 
20.15 uur – concert  
22.15 uur – einde concert 
Dit concert is inclusief pauze.

Waar en wanneer

Wij bieden tickets aan voor Vrijdag 12 januari - 20.15 uur

Aanvullende informatie

  • Servicekosten per ticket bedragen €2,00. Dit ticket is dus inclusief annuleringsverzekering. Let wel op: Bestellingen kunnen alleen geannuleerd worden indien de reden van annulering onder de annuleringsverzekering valt.
  • Dit ticket is inclusief garderobe en drankje in de pauze
  • De concerten zijn geplaceerd. Je ontvangt de best beschikbare plaatsen die wij aanbieden. Rang 1 plaatsen bevinden zich op de Parterre Rij 9, Rang 2 plaatsen Parterre Rij 14 en Rang 3 plaatsen op Parterre Rij 18.
  • Voor het uitvoeren van de dienstverlening ter plaatse kan de ANWB persoonsgegevens verstrekken aan de partner waarmee wordt samengewerkt.
  • Kom je met de auto? : In de buurt van Amare zijn diverse parkeergarages te vinden, zoals QPark, Spui, Stadhuis, Turfmarkt, Muzenplein en Veerkaden. Bij Q-Park City Parking kun je de hele avond (vanaf 18.00 uur) parkeren voor €10. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten lopen van Amare. Amare beheert zelf geen parkeergarage en geeft geen parkeerkaarten uit.

    Kom je met het openbaar vervoer? : Amare bevindt zich op het Spuiplein, in het centrum van Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal Station is het te voet in ongeveer 5 minuten te bereiken. Loop hiervoor de Turfmarkt af. Vanaf station Holland Spoor is het ongeveer 15 minuten lopen. Met tram- en bushaltes Spui, Kalvermarkt/Stadhuis en Centrum stap je voor de deur van Amare uit.

  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Amare Den Haag te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Nog meer zien van het Residentie Orkest? 

Kijk hier voor tickets voor het Residentie Orkest - Sheherazade. Sheherazade vertelt sprookjes uit Duizend-en-een-nacht.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.