Naar artikel

Pride & Prejudice

20% korting

Pride & Prejudice, het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen is nu voor het eerst te zien als musical!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Pride & Prejudice  

Pride & Prejudice, het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen is nu voor het eerst te zien als musical. Bekend van de gelijknamige Universal Pictures-film en BBC-serie. Met in deze musical een all female cast! met onder anderen Anouk Maas en Tessa Sunniva.

Het verhaal

Aan het einde van de 18e eeuw leven in Engeland de vijf Bennet zussen, die door hun moeder opgevoed worden met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen in alle staten. Hij nodigt ze uit voor een bal, waar Elizabeth Bennet de arrogante Mr Darcy ontmoet. Ze is van hem onder de indruk, maar bepaalt dan dat zij zélf over haar toekomst wil beslissen. In deze musicalversie geven de vijf actrices vorm aan de verschillende kanten van Elizabeth’s personage. De all female cast laat zien dat nu de vrouwen aan zet zijn! 

Pride & Prejudice is een roman, gepubliceerd in 1813, geschreven door de Britse schrijfster Jane Austen. 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Pride & Prejudice  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Pride & Prejudice in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Pride & Prejudice met 20% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • De prijzen zijn per theater verschillend in verband met de servicekosten.
  • Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie of sluiten zij later aan. Hiervoor kun je deze pagina in de gaten houden.
  • De voorstelling duurt ongeveer 90 minuten. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.