Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mees Kees Op Kamp

20% korting

Naast de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits in de bioscoop, komt de leukste meester van Nederland eindelijk naar het theater!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Mees Kees Op Kamp  

Het begon allemaal bij...

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. En zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee want jullie mogen allemaal mee op kamp! En ondanks het werkplan van Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Mees Kees Op Kamp  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Mees Kees Op Kamp' in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor 'Mees Kees Op Kamp' met 20% korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm)

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via de Nationale Theaterkassa, tel 0900 9203. Let op: wel aangeven dat je via de ANWB boekt zodat de juiste prijs geboekt wordt.
  • Doelgroep 8+
  • De voorstelling duurt ongeveer +/- 90 minuten. De voorstelling heeft geen pauze.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.