Naar artikel

Rondvaart Hoogtepunten van Amsterdam

Tot € 5,05 korting

Geniet van een 75 minuten durende rondvaart over het IJ, de Amstel en langs de mooie grachten van Amsterdam.

Rondvaart Hoogtepunten van Amsterdam (75 minuten)

Geniet van een 75 minuten durende rondvaart over het IJ, de Amstel en langs de grachten van Amsterdam. Je vertrekt aan de noordkant van Amsterdam met een 100% elektrische rondvaartboot. Onderweg passeer je de hoogtepunten van Amsterdam zoals de Prinsengracht, de Herengracht, het Anne Frank Huis, het Koninklijk Paleis en de vele woonboten die de stad rijk is.

Amsterdam staat bekend om haar grachten. Een rondvaart is een mooie manier om de grachten en de stad Amsterdam de ervaren. De Amsterdamse grachten vormen het hart van de stad, omringd door grote oude gebouwen. Tijdens een rondvaart zie je de architectuur van de stad, de vele bruggen en het bruisende leven aan het water.

De grachten van Amsterdam maken al eeuwenlang deel uit van de geschiedenis van de stad. In de 17e eeuw was Amsterdam een van de belangrijkste handelshavens van Europa. De grachten waren essentieel voor dit succes. Deze werden gebruikt om goederen te vervoeren, waardoor de rijkdom van de stad groeide. Vandaag de dag worden de grachten nog steeds gebruikt voor transport, maar ze zijn ook een grote bron van vermaak.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Holland Ticket Services - Rondvaart Hoogtepunten van Amsterdam voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee (en moeten indien nodig op schoot). Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Duur van de vaart is 75 minuten en we raden je aan minimaal 10 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. 
  • De opstaplocatie is Overhoeksplein (steiger naast restaurant 'the Butcher') in Amsterdam.
  • Aan boord van de 100% elektrische boot (overdekt) geeft een geluidsopname in verschillende talen achtergrondkennis over de bezienswaardigheden die voorbij varen.
  • Tickets moeten geprint worden meenemen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Holland Ticket Services - Rondvaart Hoogtepunten van Amsterdam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.