Naar artikel

Rederij Wolthuis - Dagtocht Heusden

25% korting

Maak een dagtocht naar het oude vestingstadje Heusden!

Dagtocht naar Heusen

Je bestemming van deze dagtocht is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. De afvaart is vanaf de Zuid-Willemsvaart in de gerestaureerde haven van 's Hertogenbosch. Je vaart over de Dieze waarbij je door in de sluis van Engelen het schutten van dichtbij meemaakt. Vervolgens kom je op de Maas waarbij je Bokhoven, Ammerzoden en Well passeert. 

Na een reis van 2 uur kom je in Heusden aan. Daar aangekomen krijg je de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen en ontdekken. Bezoek de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk. Na 2 uur vertrekt de rondvaart weer terug naar 's Hertogenbosch.

Rederij Wolthuis

Al ruim 40 jaar verzorgt Rederij Wolthuis diverse rondvaarten door Den Bosch en omgeving. Dit familiebedrijf wordt momenteel gerund door Dirk Wolthuis en zijn zoon Tim Wolthuis. Naast de dagtocht naar Heusden is het ook mogelijk om met Rederij Wolthuis een rondvaart door het centrum van 's-Hertogenbosch te maken. Je kunt hiervoor op deze pagina tickets bestellen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Rederij Wolthuis voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De dagtocht duurt van 11.00 - 17.00 uur. 
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Het schip is duw-rolstoeltoegankelijk.
  • Neem op de dag van bezoek de ANWB Tickets en reserveringsbevestiging uitgeprint mee.
  • Parkeertip: parkeergarage De Arena (Arena 119) of loop een kwartier vanaf Den Bosch Centraal (treinstation) naar de opstaplocatie.
  • De rondvaart vindt alleen plaats bij voldoende deelname.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de opstapplek te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.