Naar artikel

Rederij van Hulst - Rondvaart Kagerplassen

Vaar mee over de Kagerplassen met Rederij van Hulst. Met opstaplocaties in Warmond en Leiden.

Rondvaart Kagerplassen

In Katwijk kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Katwijks Museum, historische kerken of monumenten. Maar je kan ook heerlijk winkelen in het Winkelhart Zeezijde of een bezoek brengen aan de prachtige boulevard en het strand. Allemaal binnen loopafstand van elkaar!
Je vertrekt om 10.30 uur vanaf Leiderdorp. Via het Rijn- en Schiekanaal vaar je langs de stad Leiden. Via de Oude Rijn die tevens bekend staat als Limesroute, de voormalige Noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Je vaart langs plaatsen zoals: Valkenburg, Oegstgeest en Rijnsburg. Je arriveert om circa 12.30 uur in Katwijk aan de Zwaaikom. In Katwijk kun je jouw tijd vrij besteden. Iedere dinsdag is er een toeristenmarkt in Katwijk die zeker het brengen van een bezoekje waard is. Om 16.00 uur wordt je weer in de Zwaaikom verwacht en om 16.15 uur vertrekt de boot weer richting Warmond en Leiderdorp. Tijdens de tocht kun je genieten van een consumptie en wat lekkers op tafel (bij de prijs inbegrepen). Aankomst in Leiderdorp arriveer je weer om 18.00 uur. 

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.