Naar artikel

Rederij van Hulst - Rondvaart Drecht en Does

Vaar mee met Rederij van Hulst over de rivieren de Does en de Drecht.

Een prachtige vaartocht over de Drecht en de Does! De Does en de Drecht zijn twee bijzondere rivieren in het Groene Hart. Je vaart tijdens deze tocht veelal boven het maaiveld en dat levert prachtige vergezichten op. 

Je vertrekt vanuit Warmond of Leiderdorp. Via de Zijl en de Oude Rijn kom je op het riviertje de Does. De tocht voert je langs prachtige molens en boerderijen. Terwijl de kapitein door de Does stuurt, heb je een uniek uitzicht over het typisch Hollandse polderlandschap.
Na Hoogmade vaar je over de Braassem. Het is inmiddels tijd voor de lunch, je kunt broodjes en soep bestellen. In Oude Wetering draai je de Drecht op richting het plaatsje Bilderdam.
Vervolgens vaar je via de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, via het prachtige Kagerplassengebied, terug naar Warmond en Leiderdorp. Je vertrekt vanuit Leiderdorp.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken. Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.