Naar artikel

Rederij van Hulst - Lentecruise Kagerplassen

Geniet van de lente met een rondvaart langs de Kagerplassen! Combineer de Lentecruise met een bezoek aan De Tulperij of Keukenhof.

Geniet van de lente met één van de rondvaarten van Rederij van Hulst en vaar langs de Kagerplassen! Vertrek met de Lentecruise vanuit de nationale 'bollen-hoofdstad' Lisse op ontspannende en kleurrijke rondvaarten. Bewonder alles wat de Kagerplassen en de omgeving te bieden heeft: prachtige natuur, ondiepe plassen, historische molens en oud Hollandse dorpjes. De kapitein dient ook als gids en vertelt je onderweg diverse wetenswaardigheden. Vanaf het dek heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Lentecruise met bezoek aan bloembollenbedrijf De Tulperij

Combineer de Lentecruise Kagerplassen met een bezoek aan De Tulperij, een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek. Hier beleef je de kleurrijke bloemenvelden in volle glorie en kom je meer te weten over tulpen en narcissen. Met het combiticket kan je op eigen gelegenheid De Tulperij in Lisse bezoeken. Op vertoon van het ticket ontvang je bij het bedrijf het tweede kopje koffie gratis.

Lentecruise met bezoek Keukenhof

Vier de lente en combineer de Lentecruise Kagerplassen met een bezoek aan de Keukenhof! Geniet van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen in deze bijzondere bloemenattractie. Met het combiticket kan je op dezelfde dag de Keukenhof bezoeken. Na het plaatsen van de reservering bij Rederij van Hulst ontvang je via de mail nog een aparte entreekaart voor de Keukenhof. 

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.