Naar artikel

Rederij van Hulst - Dagtocht Zuid-Holland

Vaar een volle dag varen over de Vliet, Maas en Hollandse IJssel.

Een ware vaarmarathon voor de vaarliefhebber. Gedurende de vaart trekt het wisselende landschap van de provincie Zuid-Holland aan je voorbij. Bij de afvaart krijg je een kopje koffie met gebak geserveerd. Via de mooie Vliet kom je langs de sluis van Leidschendam. Hierna vervolg je de tocht via Delft en Schiedam.
Terwijl een wisselend landschap aan je voorbijtrekt, zorgen wij ervoor dat je niets tekort komt. Tijdens de lunch zal er een uitgebreid lunchbuffet worden bezorgd en later op de dag onze dagverse soep met twee belegde broodjes.
Via de grote Parksluis schut je de Maas op en komt je in de havenstad Rotterdam aan. Terwijl je geniet van de bekende Skyline van Rotterdam, komen je langs met een borrelhapje. Bekende landmarks zoals de Euromast, Erasmusbrug, Kop van Zuid en de Kuip trekken voorbij. Via de rivier de Hollandse IJssel vaar je langs Gouda en Bodegraven. Via de Oude Rijn vaar je langs Alphen aan den Rijn om weer terug te keren naar Leiderdorp. 

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.