Naar artikel

Rederij van Hulst - Dagtocht Noord-Holland

Ontdek het wisselende landschap van Noord-Holland tijdens een dagtocht met Rederij van Hulst.

Geniet van het wisselende landschap van Noord-Holland tijdens deze 10 uur durende dagtocht. Ontdek het Kagerplassengebied, de Haarlemmermeerpolder, de Nieuwe Meer, het centrum van Amsterdam en de Oude Houthaven. Daarnaast vaar je over 't IJ en het Noordzeekanaal dwars door het havengebied van Amsterdam. Via Zijkanaal C en de sluis van Spaarndam kom je op het Spaarne terecht. De route wordt vervolgd door het historierijke Haarlem. Bij het Cruquiusgemaal ga je de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder weer op. Je komt langs Bennebroek, Zwaanshoek, Hillegom en Lisse en kunt genieten van het oerhollandse landschap. 

Deze dagtocht is inclusief koffie met appelgebak, een lunchbuffet van de chef, een borrelhapje en dagverse soep met 2 luxebroodjes.  

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.