Naar artikel

Rederij van Hulst - Dagtocht Delft

Volg de prachtige route over de Vliet naar Delft voor een heerlijke dag weg.

Varen naar Delft? Ja, dat kan! Via de prachtige route over de Vliet vaar je naar Delft. Na de afvaart kun je genieten van koffie met appelgebak. Terwijl de kapitein het schip door het sluisje van Leidschendam stuurt, geniet je van een kopje dagverse soep, twee broodjes en een Hollandse snack. Je bezoekt Delft dus niet met een lege maag.

Delft heeft een uitgebreid aanbod aan musea, gezellige pleinen en winkels. Schilder Jan Steen wordt in een bijzonder licht gezet omdat hij onder anderen in Delft heeft gewoond en gewerkt. Je kunt  verder in zijn voetsporen reizen via de dagtocht Haarlem, of de speciaal uitgezette wandelingen door Leiden en Warmond.

Op de Oude Delft 74 vindt je de voormalige brouwerij & herberg De Roskam, waar schilder Jan Steen woonde en werkte als brouwer. Op dit adres zit nog steeds een hotel. De historische grachten in het centrum van Delft nodigen uit tot gezellig struinen tot het tijd is om weer aan boord te gaan.

Op de terugweg kun je genieten van de high-tea. Tijdens de vaart is naast de inbegrepen verzorging ook de kleine kaart beschikbaar. Voor deze vaartocht wordt er een schip met bovendek ingezet.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.