Naar artikel

Amsterdam Boat Cruises - Nieuwe Haringvaart vanuit Amsterdam

Geniet van de Nieuwe Haring tijdens een rondvaart met Amsterdam Boat Cruises.

Vanuit de afvaartlocatie in Amsterdam vertrek je voor een 2 uur durende rondvaart door het Amsterdamse havengebied. Na het inschepen op het schip gaan de trossen los en leer je de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof je er zelf bij bent!

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar je onbelemmerd zicht hebt over de omgeving. Bij slecht weer heb je het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar zich ook de catering bevindt.

Nieuwe haring

Gedurende de rondvaart, geniet je van Hollandse nieuwe haring (evt met vers gesneden uitjes), witte bolletjes, huisgemaakte salade, stokbrood met kruidenboter, garnituur (Amsterdamse uitjes en augurk) en een onbeperkte Hollandse bar (tapbier, wijn, frisdranken, koffie en thee). Voor de niet visliefhebber worden er huisgemaakte gehaktballetjes geserveerd.

Andere rondvaarten van Amsterdam Boat Cruises

Wil je ook eens andere mooie wateren en plaatsen ontdekken? Amsterdam Boat Cruises biedt meer rondvaarten aan! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart in de haven of een rondvaart bij de Zaanse Schans. Bestel je tickets met korting hieronder: