Naar artikel

StoryTrail

Beleef prachtige verhalen in theatervorm tijdens stadswandelingen in meer dan 30 historische steden en landgoederen in Nederland!

Theater en historie

Beleef de geschiedenis van de stad! De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Je gaat op stap met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen. Ervaar een wandeling vol vaart, spanning en humor. Geen saaie feitjes, maar meeslepende verhalen over de helden en schurken uit ons rijke verleden.

Wandelingen in meer dan 30 steden en landgoederen

Er zijn in Nederland veel historische steden vol prachtige verhalen. De stadswandelingen zijn op meer dan 30 locaties te beleven. Ga mee met de verhalenverteller in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Deventer, Zutphen, Arnhem, Dronten, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Enkhuizen, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Schoonhoven, Gorinchem, Dordrecht, Brielle, Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Breda en Den Bosch. Daarnaast zijn er ook StoryTrail wandelingen op Terschelling, Landgoed Amelisweerd, Park Vliegbasis Soesterberg, de Grebbeberg, Landgoed Huys ten Donck (Ridderkerk), Kasteel Hackfort en de forten van de Hollandse Waterlinie.