Naar artikel

Schateiland Zeumeren

Tot € 4,45 korting

Een dag vol avonturen voor piraatjes!

Alle piraten verzamelen!

Schateiland Zeumeren is voor alle piraatjes tot en met 12 jaar dé gelegenheid om alle piratenvaardigheden in te zetten! Zowel binnen als buiten kun je lekker klimmen, klauteren, springen en glijden. Klim het piratennest in en glijd naar beneden, houd de vijanden op afstand met de kannonnen op het dek of ga op ontdekkingstocht in het speelkasteel. Maar ben jij een échte piraat? Dan deins je zeker niet terug voor goudzoeken, een schat opgraven óf je weg vinden in het doolhof!

Samen op avontuur

Vergeet ook niet om de show van Zack en Zara te bekijken, want zij nemen je namelijk mee op schattenjacht! Vind een weg naar boven in de onderwaterwereld door de klimmen en klauteren en vind al balancerend je weg van het ene eiland naar het andere! Waar wacht je nog op piraatje? Het is tijd om coole avonturen te beleven!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Schateiland Zeumeren. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

 • Kinderen van 0 t/m 1 jaar hoeven geen ticket aan te schaffen en dit hoef je ook niet aan te geven tijdens het reserveren.
 • Heeft u een piratendiploma? Dan hoeft u alleen tickets voor kinderen aan te schaffen. Vergeet u het diploma niet mee te nemen?
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
 • Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en te nuttigen binnen Schateiland.
 • Goudzoeken is niet in de prijs inbegrepen en dien je ter plekke te betalen: € 3,- per deelnemer.
 • Bij Schateiland Zeumeren spelen kinderen onder veilig toezicht van hun ouders/begeleiders. Er zijn geen toezichthouders. Kinderen dienen daarom ook altijd begeleid te worden door één of meer volwassenen.
 • In Schateiland Zeumeren is geen zwemgelegenheid. Maar dat wil niet zeggen dat er geen water is. Wees hierop voorbereid en neem een handdoek en een setje droge kleren mee.
 • Schateiland Zeumeren is toegankelijk voor mindervaliden. Echter, de speelgebieden zijn niet toegankelijk voor mindervaliden vanwege de zandbodem.
 • Honden zijn niet toegestaan, behalve (erkende) hulphonden.
 • Parkeren kan op het parkeerterrein van Leisurelands. Tickets kosten € 4,- of € 6,- (afhankelijk van het hoog- of laagseizoen) en zijn verkrijgbaar bij de kassa's van Schateiland Zeumeren. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Schateiland Zeumeren te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.