Naar artikel

Appeltern Adventure Gardens

Tot € 3,50 korting

Appeltern Adventure Gardens, voorheen De Tuinen van Appeltern, is het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

Appeltern Adventure Gardens

De parkpoorten zijn weer geopend! En dat is goed nieuws, want de tuinen staan op springen. Nog even en dan staat alles weer in volle bloei. Maak een voorjaarswandeling en laat je inspireren door alle bloeiende bloembollen. Laat je verwonderen door de zachte kleuren van de bloesembomen, Rhododendrons en Prunussen. 

Bij Appeltern Adventure Gardens, voorheen De Tuinen van Appeltern, vind je naast de lentepracht, ook alle informatie over tuinieren, tuinaanleg, de laatste tuintrends en nog veel meer! Met meer dan 200 voorbeeldtuinen, is Appeltern Adventure Gardens, de plek voor iedereen die zich wil laten inspireren en informeren. 

Wil jij erachter komen hoe je een tuinontwerp maakt, hoe je het beste kan snoeien of hoe je zorgt voor een kraakheldere vijver in jouw tuin? Neem dan deel aan een van de leuke en leerzame workshops. In 2023 zijn er weer veel activiteiten en workshops. Kijk voor de actuele agenda en uitgebreide informatie op de website van Appeltern Adventure Gardens

Grenzend aan het tuininspiratiepark ligt het Ontdekkingseiland waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen midden in de natuur. Er zijn volop speelhuisjes om te ontdekken en het bamboedoolhof, de wilgentunnel en talloze natuurlijk spelmaterialen dagen de kinderen lekker uit.

Kort om: Genoeg te beleven! Of je nou een heerlijke wandeling gaat maken, je wilt laten inspireren door de verschillende tuinvoorbeelden, een leuke workshop wilt volgen of met het hele gezin op pad wil gaan. Het kan deze lente allemaal. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt met dit ticket direct toegang tot het park. Meld je aan de kassa met het ticket. Je hoeft geen reservering te plaatsen.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Parkeren is gratis.
  • Het park is rolstoelvriendelijk ingericht; alle paden zijn verhard en je kunt bijna overal met een rolstoel komen. Er zijn enkele rolstoelen aanwezig die gratis aan je beschikbaar worden gesteld. Je kunt deze de hele dag met een euromunt gebruiken. Aan het einde van het de dag krijg je je muntje terug. De rolstoelen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet gereserveerd worden.
  • In het park zijn honden toegestaan, mits aangelijnd. Zorg zelf voor extra faciliteiten voor je hond zoals een drinkbak etc. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Appeltern Adventure Gardens te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.