Naar artikel

ONSTAGE

Tot € 7,90 korting

Maak tijdens je bezoek aan ONSTAGE voor één dag mee hoe het is om een wereldberoemde DJ te zijn.

ONSTAGE 

ONSTAGE is de allereerste bezoekersattractie waar je samen met je vrienden of familie voor één dag mee gaat maken hoe het is om een wereldberoemde DJ te zijn. In de sfeer van een festival kom je binnen in een audiovisueel spektakel.

ONSTAGE bestaat uit 7 interactieve ruimtes waar je doorheen loopt. Van een fotoshoot tot een muziekstudio, elke keer weer wordt je verrast. In mixed reality maak je mee hoe het is om op de mainstage te staan!  Je gaat naar huis overladen met unieke foto’s voor je tijdlijn, een muzieknummer en een eigen aftermovie! 

In deze unieke doorloopattractie leer je alles over ‘the dj capital of the world’, ontdek je de grootste geheimen van topartiesten, produceer je een eigen dance track, schiet je de mooiste persfoto’s én bouw je aan een eigen spectaculaire liveshow. Jij en je vrienden of familie zijn de nieuwe headliners en daarom staan jullie in de spotlight als echte VIPs. Verruil het gewone leven voor een sterrenbestaan waar je tot nu alleen maar van kon dromen en doorloop alle stappen van produceren tot optreden.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • ONSTAGE adviseert een minimumleeftijd van 8 jaar. Kinderen tot 16 jaar oud mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.
  • Dit attractiebezoek bevat harde geluiden, flitsende lichten en lasershows. De show kan ongemak & epileptische aanvallen veroorzaken voor mensen met lichtgevoelige epilepsie
  • De attractie duurt ongeveer 50 minuten. Afhankelijk van de groepsgrootte en de naborrel ben je zo'n 1,5 uur binnen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Smartphones en spiegelreflexcamera’s kunnen niet mee de experience in. Er zijn gratis kluisjes voorzien van sloten aanwezig voor het opbergen van bagage.
  • ONSTAGE is toegankelijk met een rolstoel. Persoonlijke begeleiding wordt aangeraden.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar ONSTAGE te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.