Naar artikel

Kinderboerderij Dondertman

€ 0,50 korting

Dagrecreatie en educatie voor jong en oud.

Kinderboerderij Dondertman heeft de Zilveren award gewonnen voor leukste uitje van provincie Overijssel 2023!

Groot dierenrijk, je kijkt je ogen uit!

Deze kinderboerderij heeft heel veel dieren. Van Schotse Hooglangers, alpaca's, schildpadden en wallaby's tot kippen, varkens, geiten, schapen, paarden, ezels, vogels, konijnen en cavia’s. In de knuffelwei kun je de schapen en geiten aaien. In Cato's Knuffelhuis kunnen kinderen onder toezicht de jonge konijnen en cavia's aaien. 

Spring jij als een hert zo hoog, of klauter als...

Er is niet alleen van alles te beleven, maar ook van alles te spelen bij Kinderboerderij Dondertman. Er is een ruim opgezette speeltuin met speelelementen voor diverse leeftijden. Favoriet is de uitdagende skelterbaan en voor de kleinsten is er een draaimolen. Het  “Natuurlijk spelen parcours ” biedt wat meer uitdaging voor de oudere kids! Zit het weer even tegen?  In de speelkelder kunnen kinderen zich vermaken  met megablokken of met klauteren en glijden in de speelstructuur.

Ten slotte beschikt Kinderboerderij Dondertman over uitgebreide horecavoorzieningen waar het goed vertoeven is. Kortom, een gezellig dagje uit voor jong en oud. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt met dit ticket direct toegang tot het park. Meld je aan de kassa met het ticket. Je hoeft geen reservering te plaatsen.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen
  • Er is een gratis parkeerterrein tegenover de hoofdingang van Kinderboerderij Dondertman.
  • Het park is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • In het park zijn honden alleen toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Het is niet toegestaan om je hond mee te nemen in de speeltuin en bij de dierenverblijven, (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Kinderboerderij Dondertman te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.