Naar artikel

ANWB Nazomer Buitenbios

Fort aan de klop is als een groene oase in de stad Utrecht. Op het eilandje midden in de natuur hangt tussen de bomen een groot scherm.

Fort aan de klop

Fort aan de klop is als een groene oase in de stad Utrecht. Op het eilandje midden in de natuur hangt tussen de bomen een groot scherm. Zodra de schemering invalt is het tijd om achterover te leunen en te genieten van de avonturenfilm Wild.

Wild is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van Cheryl Strayed, die na jaren van roekeloos en destructief gedrag besluit om ongetraind en in haar eentje de Pacific Crest Trail te lopen. Een zware tocht van ruim 1.600 kilometer van Mexico, via Californië en Oregon, naar Canada. De rol van Cheryl Strayed wordt overtuigd gespeeld door Reese Witherspoon, die de film ook mee produceerde.

Koop een kaartje en plant 2 bomen!

Koop nu een kaartje voor €19,50 p.p. inclusief popcorn en 2 drankjes. Voor elk verkocht kaartje wordt er €10,- gedoneerd aan Trees for All, hiervoor kunnen ze 2 bomen planten. Zo zetten we ons samen in voor duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Geen ANWB-lid? Koop dan hier je ticket.

Rewear & repair shop

Breng voor, tijdens of na de film een bezoekje aan de Rewear & Repair shop en misschien vind je nog een pareltje voor in je kledingkast. De shop hangt vol met samples en producten die een tweede kans verdienen. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Trees for All voor het planten van bomen. Voor het luttele bedrag van €5,- plant Trees for All al een boom voor de volgende generatie.

De Naaierij

Kleding met scheurtjes, gaatjes of andere slijtage plekken, daar kunnen de meiden van de Naaierij wel wat mee. Van 18:15 – 19:45 kun je deelnemen aan de upcycle workshop van de Naaierij. Neem een eigen kledingstuk of accessoire van textiel (max 1 per persoon) mee of koop een item in de rewear en repair shop. Isabel en Roosmarijn leren je hoe je jouw item kunt aanpassen, zodat ’t weer helemaal bij je past. En als de film begint, dan maken Isabel en Roosmarijn het voor je af.

ANWB Nazomer Buitenbios programma

Benieuwd wat je wanneer kunt verwachten? Dit is het programma:

Terrein en Rewear & Repair shop open: 18:00

Start upcycle workshop: 18:15

Voorpraatje en start film: 20:00

Terrein gesloten: 23:00