Naar artikel

House of Bols

In de House of Bols Cocktail & Jenever Experience beleef je het verhaal van Lucas Bols, de man achter het oudste gedistilleerd merk ter wereld.

Leer meer over de ontstaansgeschiedenis van Bols als bedrijf, hoe jenever de wereld veroverde in de Gouden Eeuw en de Bols' banden met Rembrandt. Terwijl je door diverse kamers heen loopt, krijg je meer informatie over de verschillende wijzen van distilleren en de belangrijkste ingrediënten van een authentieke jenever. Ruik en raad vervolgens de verschillende likeuren in de Hall of taste. 

Met een mysterieus flesje gevuld met Bols likeur, die je bij binnenkomst hebt ontvangen, stap je één van de Art of Flavour cabines binnen. Hierin worden alle zintuigen geprikkeld: je proeft, hoort, voelt, ruikt en ziet smaak. 
Daarna is het tijd voor het echte werk: je mag zelf een cocktail maken! Shake jouw eigen cocktail en geniet van alle smaaksensaties. Zin in nog meer? Bestel dan in de spiegelbar een cocktail en laat hem door een professionele bartender bereiden.

Let op: de minimale leeftijd voor dit uitje is 18 jaar.