Naar artikel

The City Escape

€ 5,- korting

Ontdek de geheimen van Eindhoven en Nijmegen door middel van deze interactieve City Escape!

Leerzaam dagje uit

The City Escape is een interactieve stadstour waarmee je de eeuwenoude geheimen van Eindhoven of Nijmegen ontrafelt. Door middel van originele raadsels en puzzels wordt jouw kennis op de proef gesteld en leer je allerlei interessante feitjes kennen over deze prachtige steden. Daag jezelf uit en leer Nederland beter kennen!

Bepaal jouw tempo

The City Escape leidt je in 2 uur langs de mooiste plekjes van je stad naar keuze. Een groot voordeel is dat je de tour op elk moment van de dag kan starten met behulp van The City Escape-app. Deze kun je downloaden in de appstore op jouw mobiele telefoon. Heb je even genoeg cultuur gesnoven? Of is je brein helemaal uitgepuzzeld? Geen paniek, met de pauzeknop in de app kun je op elk moment ook weer genieten van een welverdiende pauze. 

Let op: ticket is pas geldig na verzilvering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Verzilver vervolgens je ANWB Ticket(s) bij The City Escape om het spel te spelen in Eindhoven of Nijmegen. Klik op de volgende link om je ticket(s) te verzilveren: verzilveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen. Verzilver jouw ticket(s) zo spoedig mogelijk na aanschaf, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie:

  • The City Escape is geschikt voor alle leeftijden.
  • Op elk moment kun je de The City Escape spelen. 
  • De tour speel je met 2-4 personen op 1 telefoon.
  • Download voor je vertrek de app van The City Escape in de appstore of Google playstore.
  • Speeltijd: 1,5 - 2 uur (ca. 3km). 
  • In Eindhoven start de tour bij de Effenaar en in Nijmegen bij het Kronenburgerpark. De exacte locatie staat in de instructiemail van The City Escape.
  • The City Escape speel je volledig in de buitenlucht, huisdieren zijn toegestaan.
  • The City Escape in Eindhoven is volledig te spelen voor mindervaliden. In Nijmegen kunnen mindervaliden in plaats van de trap de fietslift nemen.
  • Je koopt één ticket als je het spel wilt spelen met 2, 3 of 4 personen. Is het gezelschap groter? Bestel dan nog een ticket.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de startlocatie van The City Escape in Eindhoven of Nijmegen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.