Naar artikel

ANWB Ledendagen GaiaZOO

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Maak een complete wereldreis in één dag bij ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland 2023'!

GaiaZOO is benoemd tot Leukste Uitje van Nederland 2023!

Ga op avontuur in GaiaZOO

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. In het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg maak je een complete wereldreis in 1 dag.  Sta oog in oog met 's werelds mooiste dieren zoals neushoorns, giraffen, leeuwen, gorilla's en flamingo's. GaiaZOO is vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept al meerdere malen gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. 

Ontmoet unieke diersoorten en geniet van de bijzondere natuur

Je reist in GaiaZOO in één dag over de hele wereld. Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap, ontmoet je unieke diersoorten, zoals rode panda's, veelvraten, giraffen, gorilla’s en de koning der dieren: de leeuw. Vergeet geen bezoek te brengen aan limburgHUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem. Geniet vervolgens onder het genot van ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie van het uitzicht over de bijzondere natuur in GaiaZOO. Een bijzondere ervaring wacht in Rainforest waar in het apenbos de doodshoofd- en brulapen zelfs boven je hoofd door de takken klauteren!

Nieuw

Sinds eind 2022 betreed je het park via het nieuwe entreegebouw en bewonder je vanaf grote hoogte het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap vanaf de nieuwe Toren van Gaia. Bezoek ook de gloednieuwe GaiaSHOP en koop de mooiste cadeau’s en souvenirs. Beleef verder de magie van Zuid-Amerika in het vernieuwde Pampa- en Patagonië-gebied waar vicuňa's, tapirs en nandoes samen leven in één groot verblijf! 

Speel- en klimparadijs voor kinderen

Voor de kids biedt GaiaZOO een heus speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino speelpark en de spannende touwbruggen en spectaculaire nieuwe speeltorens van de TreeTopTour.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein!

Maak het weekend compleet met een overnachting bij EuroParcs

Wil je er liever een compleet weekend van maken? ANWB leden krijgen € 35,- ledenvoordeel bij een aantal geselecteerde vakantieparken van EuroParcs. Log met je ANWB inlogaccount in op deze pagina om de kortingscode te achterhalen. Je kunt vervolgens via de website van EuroParcs jouw verblijf boeken bij 1 van de 4 gunstig gelegen parken: EuroParcs Limburg, Gulperberg, Brunsummerheide of Poort van Maastricht.