Naar artikel

World of eMobility

€ 2,50 korting

Ontdek en ervaar zelf onder andere de nieuwste elektrische fietsen, city cars, auto's, scooters en motoren.

World of eMobility

Voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrische vervoersmiddelen is World of eMobility echt een must om te bezoeken. Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2023 vindt hét eMobility event van Nederland plaats in Vijfhuizen. Op meer dan 20.000 m2 is een mix van alle elektrische mobiliteit producten te vinden, naast een groot aanbod van elektrische tweewielers zijn er ook auto's en vrachtwagens te vinden. Ontdek naast de nieuwste elektrische fietsen en city cars ook informatie over bijvoorbeeld laadpalen en sharing programma's. Verder is er genoeg entertainment en actie, want bijna alle producten kan je zelf testen op het grote indoor- en outdoor testparcours. Verwacht de meest innovatie producten uit binnen- en buitenland. Wil jij ook weten hoe de toekomst van onze mobiliteit eruit gaat zien, ga dan op 26 & 27 Oktober naar World of eMobility in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. The future is yours!

Let op: ticket pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een World of eMobility ticket aan te schaffen op de door jouw gewenste bezoekdatum. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Klik op deze link om jouw code te verzilveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • World of eMobility is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Word of eMobility beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 10,- per dag en zijn op locatie beschikbaar.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar World of eMobility te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.