Naar artikel

Libelle Zomerweek

Hét feest voor vriendinnen: de Libelle Zomerweek.

Het is feest!

De Libelle Zomerweek is weer terug. Dit jaar is de Libelle Zomerweek te bezoeken van 11 t/m 17 mei 2023 in Vijfhuizen. Het is het feest voor vriendinnen, (schoon)moeders en zussen.  Geniet van de modeshows, gratis workshops en honderden kraampjes om te shoppen. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan een masterclass over droogbloemen of maak fancy mocktails. Zodra je de poort doorloopt, waan je je in California, beter gezegd: op Sunset Boulevard. Denk aan zoete pastelkleuren, palmbomen en zon, zee & strand.

Primeur: Zomerweek in Concert

Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen. Tijdens de eerste editie van Zomerweek in Concert, dat plaatsvindt op zondag 14 mei 2023, wordt er uitgepakt met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen.

Ilse DeLange en Miss Montreal geven allebei een één uur durend concert, en daarnaast vinden er nog tal van andere verrassende optredens plaats. Dit ultieme dagje uit, waarbij je nog veel meer activiteiten kunt beleven op het evenemententerrein in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem, mag je niet missen!

Tip voor moederdag

Origineler dan een flinke bos bloemen, nog lekkerder dan een doos bonbons: neem op zondag 14 mei 2023 je moeder mee voor een gezellige dag naar Zomerweek in Concert. Of trakteer jezelf en een vriendin op een kidsvrij uitje. Zo krijgt moederdag dit jaar Hollywood-glamour. Wat dacht je van shoppen op Rodeo Drive? Me-time op Venice Beach? Of boek een van de workshops en geniet van de optredens en concerten op de Walk of Fame; het hoofdpodium.