Naar artikel

Kerstconcert André Rieu inclusief luxe busreis

€ 30,- korting

Uit met Jonker neemt je mee op een luxe busreis met kerstconcert van André Rieu in het Mecc.

Luxe busreis naar met kerstconcert André Rieu in Mecc Maastricht

André Rieu viert kerst in Maastricht op 15, 16 en 17 december! Tijdens het drie uur durende concert geniet je van de kersklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jinge Bells, Ave Maria en Hallelujah. Het Johann Straus orkest, samen met fantastische solisten, 300 dancers, 60 geweldige schaatsers en de Golden Voices of Gospel belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Op deze bijzondere middag of avond zijn alle toeters en (kerst)bellen uit de kast gehaald om een mooie setting te creëren. Voordat het concert begint, geniet je van heerlijk eten en drinken in het Mecc, want dat is omgetoverd tot een prachtige kerstmarkt met gezellige kraampjes. Om verder in de stemming te komen, wordt je welkom geheten een koperblazers ensemble en acteurs in mooie Charles Dickens!

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Uit met Jonker voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: https://hoponhopoffholland.palisis.com/?offer-direct=r-6392
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Per ticket moet je een aparte reservering maken.
  • Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor vertrek van de bus aanwezig bent.
  • De tickets moeten geprint meegenomen worden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, uitgezonderd hulphonden.
  • De bussen zijn niet roelstoeltoegankelijk, rollators en inklaprolstoelen kunnen wel mee, mits mensen zelfstandig de bus in en uit kunnen.
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar je opstaplocatie te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.