Naar artikel
 
ANWB Ledendag uitverkocht!
ANWB Ledendag Formula I te Zandvoort is volledig uitverkocht. Er is geen mogelijkheid meer om tickets te kopen.

ANWB Ledendag CM.com Circuit Zandvoort

Fan van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Neem dan deel aan de Pitlane Walk op 24 augustus 2023 en bezoek CM.com Circuit Zandvoort!

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Van 25 t.m 27 augustus 2023 is de Formule 1 weer terug op het Circuit van Zandvoort. ANWB leden krijgen op donderdag 24 augustus voorafgaand aan de F1 Heineken Dutch Grand Prix de unieke kans om een bezoek te brengen aan CM.com Circuit Zandvoort. Zie tijdens de Pitlane Walk van dichtbij hoe de teams in de pitstraat hun pitstops oefenen en de formule 1 auto’s gereedmaken voor de vrije trainingen op vrijdag. Dichterbij kan je als echte racefane niet komen!  Zie verder met eigen ogen hoe de laatste zaken worden opgebouwd en in gereedheid worden gebracht voor de meer dan 300.000 racefans die de Dutch Grand Prix gaan bezoeken. Kortom, een bijzonder en zeer uniek inkijkje in de wereld van de F1 Heineken Dutch Grand Prix!

Pitlane Walk

Zie tijdens de Pitlane Walk de pitstraat van dichtbij, de plek waar de pitstop plaatsvindt en waar de teams de Formule 1 auto's gereed maken voor het raceweekend. Dichterbij kan je als racefan niet komen!