Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

50PlusBeurs Utrecht

De 50PlusBeurs is al 29 jaar het evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen.

50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste 29 jaar het evenement voor actieve 50-plussers met 550 honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. De ruimte is thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.Ontmoet kunstenaars, acteurs, schrijvers en artiesten. 

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein en bekijk de nieuwste auto's op het autoplein. Volg een leerzame workshop en , geniet van modeshows en optredens. Leer van presentaties van bijvoorbeeld cardiologe Janneke Wittekoek of auteur Simone van der Vlugt. En maak kans op mooie prijzen met de vele winacties., krijg advies over beleggen en schenkrecht, volg workshops op het creatief plein, luister naar leerzame presentaties of maak gebruik van de vele beursacties bij exposanten.

Het grote fietsplein

Ontdek diverse elektrische fietsen, fietsroutes en fietsvakanties op het Grote Fietsplein. En het mooiste: fiets meteen een rondje op het testplein.

Creatief plein

Naaipatronen, naaitechnieken en stofsoorten. Zero Waste en tips voor beginners. In samenwerking met o.a. Knip Mode ga je creatief aan de slag. Doe mee met naaiworkshops en ga vol inspiratie naar huis.

Het Plus Podium

Ook komende editie is er weer een interessant Plus Sprekerspodium met vele lezingen. Hier praten artsen, deskundigen wetenschappers en auteurs je bij over de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.