Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Waterbike Harderwijk

20% korting

Ontdek op een sportieve en leuke manier de wateren van Harderwijk met een waterbike.

Beleef Harderwijk op een waterbike

Ontdek op een sportieve en leuke manier de wateren van Harderwijk met een waterbike.

De Schillerbike is de meest innovatieve waterfiets ter wereld, en vanaf nu te huur in Harderwijk. Jessica Schiller heeft in 2013 deze waterfiets ontworpen, met de overtuiging een product te maken wat duurzaam, innovatief en veilig is. Door de combinatie van hoogwaardige techniek en design wordt de Schillerbike de Lamborghini onder de waterfietsen genoemd.

Het startpunt van je waterfiets avontuur is de oude scheepshelling in Harderwijk. Na een korte uitleg over de Schiller waterfiets kan je Harderwijk op een fantastiche manier ontdekken. Je kunt hierbij denken aan het verkennen van de nieuwe haven, het strandeiland, de onlangs geopende boulevard, woonwijk het Waterfront of neem een kijkje op 1 van de eilanden.

Het grote voordeel van de Schiller waterfiets is dat je niet nat wordt. Dus ideaal om na je tochtje de oude binnenstad te bekijken.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn geldig op de in het bestelproces gekozen datum + tijdslot.
  • De minimale lengte voor deze activiteit is 1.40m
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.