Naar artikel

Urban Walks

Tot € 2,- korting

Ontdek highlights en onontdekte plekken van steden tijdens de Urban Walks.

Urban Walks

De Urban Walks zijn unieke wandelingen langs en door de highlights en onontdekte plekken van steden. Zo kan je de mooiste plekken van Nederland te voet verkennen. Het is een combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap. Je kunt onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. Na afloop van de wandeltocht ontvang je als deelnemer een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht.

Welke Urban Walk kies jij?

Urban Walk Breda - 5 november 2023
Urban Walk Utrecht - 12 november 2023

Je kunt kiezen tussen een route van ongeveer 12 of 20 kilometer. Starten is, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, mogelijk tussen 09.00 uur en 10.30 uur in de gekozen startwave. De finish sluit om 16.00 uur. 

De start- en finishlocaties worden op een later moment bekend gemaakt. Houd de website van de betreffende Urban Walk in de gaten voor de bekendmaking van de start- en finishlocaties. 

Let op: tickets Urban Walks pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken en kies de stad en datum naar keuze. Maak vervolgens een reservering bij Urban Walks voor de specifieke Urban Walk. Op het ANWB ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tijdens het bestellen kies je in welke stad en op welke datum jij een Urban Walk wilt doen. 
  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering
  • Neem de ANWB tickets en de reservering/inschrijving van Urban Walks geprint mee. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de gekozen Urban Walk te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Bekijk ook de KLM Urban Trails

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run door verschillende soorten gebouwen, straten en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Kijk hier voor meer informatie over en tickets voor KLM Urban Trails