Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Veluvia - E-chopper

20% korting

Ontdek de Veluwe op een stoere en duurzame manier, met de e-chopper.

Beleef Harderwijk op een e-chopper

Samen erop uit in Harderwijk en omgeving en genieten van al het moois? Ga dan op pad met een e-chopper via Veluvia. Ontdek milieuvriendelijk en geruisloos de prachtige omgeving. Veluvia heeft een aantal mooie routes voor je samengesteld. In de winkel kun je de QR code scannen om de route in te zien en vervolgens te rijden.

Bij de start krijg je een heldere uitleg over waar je bij het rijden op de e-chopper allemaal op moet letten, en een duidelijke instructie met do’s and don’ts om optimaal en veilig op een e-chopper aan het verkeer te kunnen deelnemen. Neem een goed opgeladen mobiele telefoon mee zodat je daar de route op kunt zetten. Je kunt je mobiele telefoon aan het stuur veilig bevestigen in het houdertje.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn geldig op de in het bestelproces gekozen datum + tijdslot.
  • Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een rijbewijs (brommer of b-rijbewijs). Deze dien je ter plekke te tonen.
  • Een helm is verplicht. Indien je zelf geen helm hebt, is deze te huur voor 2 euro per stuk.
  • Er wordt een borg gevraagd van € 150,- als je met maximaal 4 personen bent. De borg is ter plekke te pinnen. Als je met meer dan 4 personen bent, is de borg € 200,-.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.