Naar artikel

Speelpark Oud Valkeveen

Het paradijs voor kinderen die van gewoon lekker spelen houden.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al meer dan 89 jaar is het een speelparadijs voor kinderen die van 'gewoon lekker spelen' houden. Jaarlijks verwelkomt het park heel veel kinderen die zich hier kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Het speelparadijs van Oud Valkeveen is één van de grootste speeltuinen van Nederland. Het park is geschikt voor allerlei activiteiten zoals; kinderfeestjes, verjaardagfeestjes, schoolreisjes maar ook zakelijke events en bedrijfsuitjes.

Ook heeft het speelpark een binnenspeeltuin met glijbanen, een ballenbak, touwbruggen en zelfs een bioscoop en theater waar voorstellingen worden gehouden. De indoor speelhal is maar liefst 1500m2, dus zelfs als het minder mooi weer is kun je toch nog spelen. Er zijn ook nog verschillende buiten attracties overdekt. Tijdens het verblijf op speelpark Oud Valkeveen kunnen de kinderen zo vaak als ze willen in de attracties.

Het park heeft ook een grote speelweide en een eigen strand aan het Gooimeer. Voor de volwassenen is er voldoende plek om te genieten van de zon en de natuur. Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waaronder peuters en kleuters, dus kom maar snel spelen!